Fremtidens teknologipark

Jobber din bedrift med teknologi? Ønsker din bedrift å være en del av et fremtidsrettet miljø? Da bør dere se til Eggemoen, sentralt på Østlandet, med egen flyplass, og noen av Norges fremste teknologibedrifter som naboer.

Teknologiparken

Eggemoen Aviation & Technology park er i dag et av landets, i særstilling mest spennende områder for industriutvikling

Flyplassen

Hønefoss flyplass, Eggemoen (ENEG) har Norges retteste rullebane reetablert i 2010 med en asfaltert lengde på 2 105m.

Arbeidsmiljø

Ansatte på Eggemoen har en moderne og fremtidsrettet arbeidsplass i et miljø som også omfatter utendørs treningsfasiliteter sommer som vinter.

Fasiliteter

Skreddersydde fasiliteter og mulig utvidelse

18 gram solgt for over én milliard kroner

18 gram solgt for over én milliard kroner

Norske, og Eggemoen-etablerte, Prox Dynamics er solgt til amerikanske Flir Systems for over en milliard kroner. Virksomheten blir en egen enhet i Flir Systems som fortsetter utvikling i Norge og på Eggemoen.

Historisk flyaktivitet på Eggemoen

Historisk flyaktivitet på Eggemoen

For første gang i historien benyttet Luftforsvaret Hønefoss flyplass, Eggemoen til flyaktivitet med C-130 Hercules transportfly.

Vekst på Eggemoen

Vekst på Eggemoen

Bygg med et samlet areal på ca. 7 100m2 ble i 2017 oppført for å imøtekomme vekst blant etablerte og nyetablerte bedrifter på Eggemoen.

Aktuelt

Aktuelt

Mediaoppslag/nyheter om Eggemoen Aviation & Technology Park

"Ringeriksbanen er et viktig, nasjonalt prosjekt. Banen skal bidra til å håndtere transportbehovet som følge av den sterke befolkningsveksten på Østlandet. I tillegg vil en reisetidsreduksjon på nærmere en time gjøre togtrafikken mellom Oslo og Bergen mer attraktiv."

Ketil Solvik Olsen, Samferdselsminister

Beliggenhet
Teknologiparken

Det er ikke tilfeldig at vi har etablert oss i miljøet rundt Ola Tronrud. Vi spiller på de ressursene som er der; dette handler om mye mer enn at vi leier en bygning av Tronrud.

Gudmund Kjærheim, direktør Flir Systems

Flir Systems
Produksjons­bedrifter